Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Gastronomie » Mar copt

Mar copt

Ingrediente: 2 linguri cu zahăr 2 linguri cu unt tăiat în bucăţele mici 1/2 de linguriţă de scorţişoară măcinată 4 mere potrivite ca mărime şi dulceaţă pentru servire   Mod de preparare: Se spală bine merele. Se scobesc în interior cu ajutorul unui cuţit foarte ascuţit, dar nu de tot, pentru că altfel ar curge umplutura din ele, astfel se scobesc de sus în jos, fără a le elimina codiţa.

Apoi se umplu cu bucăţele de unt, zahăr, scorţişoaraă şi abia apoi se aşează într-o tavă termorezistentă, se introduc în cuptorul preîncălzit. Se ţin în cuptor până ce devin moi şi delicioase. Se servesc cu dulceaţă.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus