Te afli aici: Acasa » Show biz » Anastasia Sandu lanseaza videoclipul Hands in the air

Anastasia Sandu lanseaza videoclipul Hands in the air

 

In urma cu cateva zile am urmarit primele imagini cu Anastasia Sandu, surprinse in timpul filmarilor noului videoclip.  Acum artista apare mai sexy ca niciodată în videoclipul oficial “Hands in the air”, înregistrat la casa de discuri Ritma Records.

Cadrele se deschid cu “dimineata de dupa” cand Anastasia se trezeşte în pat cu trei alte fete, după o noapte ameţitoare în club. Ce fac 4 fete puse pe distractie aflam la finalul videoclipului printr-o galerie foto rară care surprind cele mai inedite ipostaze.

Ritmul melodiei este săltăreţ şi nu va fi nici o surpriză să ascultăm Hands in the Air în marile cluburi din România, de acum înainte.

Artista s-a făcut remarcată la cea mai recentă ediţie a concursului X Factor, cand l-a impresionat pe Cheloo cu o interpretare ce a ridicat standardele pentru ceilalti concurenti.

Anastasia a ales să părăsească competiţia pentru a-si urma visul unei cariere solo, ceea ce a dus la primul single Hands in the air. DOC Slim completeaza piesa cu un rap deosebit ce adauga si mai multa savoare ritmului dance.

Anastasia se află acum în lumina reflectoarelor, iar clipul noului său single este o adevărtă bombă de sex appeal!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus