Te afli aici: Acasa » Show biz » Andreea Marin a recunoscut ca are o relatie cu medicul turc

Andreea Marin a recunoscut ca are o relatie cu medicul turc

După ce a fost văzută ţinându-se de mână cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, Andreea Marin a hotărât să vorbească depre noul său iubit. Fosta “Zână a Surprizelor” mărturiseşte că medicul turc a cucerit-o cu tandreţea şi sinceritatea lui şi că îşi doreşte ca această “prietenie” a lor “să evolueze frumos”.


“Da, sunt împreună cu un om, dar nu o să intru în detalii. Deocamdată am ales să avem o prietenie. Lucrurile sunt firești, nu mă ascund. Când mă vezi la brațul cuiva e mai mult decât clar. Suntem oameni maturi. Face fizioterapie și osteopatie. Ne-am cunoscut în Turcia, apoi a urmat o pauză în care eu nu am mai fost în Turcia. Relația noastră e de două-trei luni, dar mai serioasă de o lună. Între noi e o diferență de vârstă de 11 ani. Important de ca doi oameni să se simtă bine împreună, să aibă ce împărtăși, să te intelegi cu omul respectiv”, a declarat Andreea Marin la Pro Tv.

Andreea Marin a mai spus că a fost surprinsă când a auzit că fostul ei soț, Ștefan Bănică, i-a comentat viața intimă și că a fost oarecum deranjată de declarația acestuia. Vedeta Tv a mai adăugat că artistul îi face probleme pentru că refuză să-și dea acordul ca Violeta să iasă din țară alături de mama ei.

“Nu pot să plec cu fiica mea în vacanță căci am nevoie de acordul tatălui. I-am spus în repetate rânduri că vreau să plec din țara cu Violeta  și el nu îmi dă acordul. Cred că e o problema de percepție. În viață nu te astepți la multe. Am avut parte mai mult de surprize neplacute. Din partea mea nu ar fi nicio problemă să-i dau acordul să plece cu Violeta” , a mai spus Andreea.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus