Te afli aici: Acasa » Internațional » Apple a vandut trei milioane de iPad-uri in primele patru zile de la lansare

Apple a vandut trei milioane de iPad-uri in primele patru zile de la lansare

Apple a vandut trei milioane de iPad-uri in primele patru zile de la lansare

Grupul american Apple Inc a anunţat luni seară că a vândut peste trei milioane de exemplare din noua sa tabletă iPad de la lansarea sa, vineri, pe 11 pieţe din întreaga lume, transmite Reuters.

Este cea mai puternică lansare a unei tablete iPad pe care am înregistrat-o până acum, a declarat vicepreşedintele de marketing de la Apple, Philip Schiller. Comparativ, atunci când Apple a lansat versiunea originală a iPad a avut nevoie de 28 de zile pentru a trece pragul de un milion de unităţi vândute.

La începutul acestei luni, Apple a prezentat cea de-a treia versiune a tabletei sale iPad, dotată cu display Retina, cu o rezoluţie de 2.048×1.536 şi o densitate a pixelilor de 264ppi, precum şi cu un procesor Apple A5X. Vinerea trecută, noua tabletă iPad a ajuns pe rafturile magazinelor Apple din SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore, Elveţia, Puerto Rico şi Insulele Virgine /SUA/. Începând cu data de 24 martie produsul va fi lansat pe alte 24 de pieţe, inclusiv în România.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus