Te afli aici: Acasa » Educaţie » Becoming a Startup Kid. The Timisoara Way

Becoming a Startup Kid. The Timisoara Way


 

Becoming a Startup Kid – 4 aprilie, ora 17.00

Timișoara Startup Kids revine în luna aprilie și organizează un eveniment special pentru liceeni.

Cel de-al doilea eveniment Timișoara Startup Kids – Becoming a Startup Kid, are loc joi, 4 aprilie, și este orientat către liceeni. În cadrul evenimentului se vor prezenta oportunitățile ecosistemului antreprenorial tech din Timişoara, dar si oportunităţi din domeniu în cadrul diverselor comunități tech și organizații studențești.

Evenimentul va începe cu prezentarea Startup Hub și a proiectelor desfăşurate sub egida Startup Hub:

Apoi, organizaţiile studenţeşti cu activităţi în domenii tehnice şi antreprenoriale vor prezenta oportunităţile pe care le au studenții în Timişoara. Invitații acestei secțiuni sunt AIESEC, OSUT, BEST, LIGA AC şi ASSEUT.

Programul serii va include de asemenea un panel de discuţii ce îi va aduce în prim plan pe:

Alessandro Pilotti și Marius Sebastian Trif – Cloudbase Solutions / www.cloudbase.it; Vlad Temian și Bogdan Gâza – Simply Social / www.gosimplysocial.com; Ionuţ Antiu – Style Jukebox / www.get-jukebox.com

Aceștia vor prezenta experienţa şi evoluţia lor ca antreprenori în mediul timişorean.

Pe durata întregului eveniment cei interesați vor putea discuta cu antreprenorii locali prezenți la eveniment și vor putea afla în ce mod pot lansa și dezvolta un startup în Timișoara.

Radu Ticiu, unul dintre organizatorii evenimentului și un promotor activ al antreprenoriatului din domeniul IT în Timișoara:

„Vârsta și profilul psihologic, caracterizat prin non-conformism, independenţă, curiozitate, dorinţa de a-și dovedi calităţile, spiritul competitiv, puterea de muncă surprinzătoare atunci când se ocupă de ceea ce le place, interesul special pentru gadget-uri si domeniul hi-tech, în general, fac din liceeni un grup ţintă cu un foarte bun potenţial de a iniţia și dezvolta proiecte spectaculoase. Evenimentele din cadrul programului Timișoara Startup Kids, vor permite liceenilor să întâlnească și în lumea reală, nu doar prin intermediul Internetului, antreprenori de succes și mentori pentru a-i ajuta să își fructifice ideile.”

Evenimentul are loc joi, 4 aprilie, între orele 17:00-19:30, la Timişoara Startup Hub, Clădirea City Business Centre, Conference Centre, Corpul D, mezanin, în Piaţa 700.

Startup Kids își propune să creeze evenimente motivaționale prin care dorește să crească interesul tinerilor față de antreprenoriat în domeniul tech, dar și în alte industrii creative. Primul eveniment Startup Kids a avut loc în luna februarie, la care au luat parte mai mult de 150 de participanți: elevi, studenți și tineri antreprenori.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus