Te afli aici: Acasa » Fără categorie » Cel puţin zece morţi după explozia unei bombe în interiorul unui hotel din Pakistanului

Cel puţin zece morţi după explozia unei bombe în interiorul unui hotel din Pakistanului

Cel puţin zece morţi după explozia unei bombe în interiorul unui hotel din Pakistanului

Cel puţin zece persoane au fost ucise, iar alte 14 sau fost rănite, joi seara, în explozia unei bombe în interiorul unui hotel din oraşul Nowshera, în nord-vestul Pakistanului, a anunţat poliţia. Bomba a explodat în interiorul hotelului. Cel puţin nouă persoane au fost ucise, iar alte 14 au fost rănite, a declarat Mohammad Hussain, un oficial din cadrul poliţiei din oraş.
Bomba a explodat joi seara, în momentul în care zeci de persoane s-au reunit după o cină de dezlegare în postul de Ramadan. Potrivit poliţiei, bomba a fost amplasată sub o bicicletă lăsată în curtea interioară a hotelului.
Hotelul a fost distrus, dar şi un hotel alăturat. Şase magazine situate în vecinătate au suferit pagube grave, a adăugat Hussain. Un oficial din cadrul serviciilor de informaţii de la Peshawar a confirmat atentatul.
Populaţia pakistaneză posteşte, în timpul Ramadanului, de la răsăritul şi până la apusul soarelui. Nowshera se află la aproxiamtiv 50 de kilometri nord-est de Peshawar, cel mai important oraş din nord-vestul Pakistanului.
Vinerea trecută, 51 de persoane au fost ucise într-un atentat-sinucigaş comis în timpul rugăciunii, într-o moschee din Jamrud, în districtul tribal Khyber din nord-vestul Pakistanului. Acesta a fost cel mai sângeros atac comis în această ţară în ultimele trei luni. (Sursa: Mediafax)

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus