Te afli aici: Acasa » Educaţie » Comunicarea stiintei in societatea bazata pe cunoastere

Comunicarea stiintei in societatea bazata pe cunoastere

Conferința ”Comunicarea științei în societatea bazată pe cunoaștere” transmisă live pe Internet

Cea de a 8-a ediție a conferinței internaționale Comunicare profesională şi traductologie, organizată de Departamentul de Comunicare și Limbi Străine al Universității ”Politehnica” din Timișoara reunește în jurul temei alese pentru acest an, ”Comunicarea științei în societatea bazată pe cunoaștere”, în perioada 4-5 aprilie a.c., un număr de 120 de specialiști în comunicare profesională, traductologie, lingvistică și didactica limbilor străine, din 18 țări de pe 4 continente. Deschiderea conferinței și sesiunea lucrărilor în plen vor putea fi urmărite live online la adresa http://www.upt.ro/index2.php (secțiunea videoconferință).

Pe lângă prezentarea lucrărilor în 18 sesiuni, grupate pe teme și pe cele 4 limbi de lucru ale conferinței (engleză, franceză, germană și română), conferința mai prilejuiește un workshop pe tema ”Cloud computing and professional communication in terminological research”, o masă rotundă privind comunicarea tehnică în limbi străine și o expoziție de carte profesională cu vânzare.

Conf. Dr. Mariana Cernicova

Președintele Comitetului Științific al Conferinței

Programul complet al manifestării și informații suplimentare pe http://www.cls.upt.ro/cercetare/manifestari-stiintifice/conferinte/conferences/2013

sau pe facebook https://www.facebook.com/ProfessionalCommunicationAndTranslationStudies?notif_t=fbpage_fan_invite

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus