Te afli aici: Acasa » Social » Concert caritabil pentru copiii bolnavi de cancer

Concert caritabil pentru copiii bolnavi de cancer

Mai mulți muzicieni timișoreni se vor reuni într-un recital extraordinar cu scop caritabil, pentru a ajutora Asociația ” Little People”, care se ocupă de copiii bolnavi de cancer din Timişoara. Evenimentul “ROUTE 44 ”inițiat de solista de blues/jazz MIRELA IACOB, va avea loc duminică, 14 aprilie, ora 19:00, în sala de concerte a Colegiului Naţional “Ion Vidu” şi va reuni câteva din cele mai importante nume ale scenei muzicale timișorene.

Pe scenă vor urca: Mirela Iacob – voce și invitatii : Zsolt Szabo / chitară; Teo Milea / pian; Victor Miclăuş/ bass;  Sorina Savii /vibrafon; Vali Potra / tobe; Ion Dorobanțu / chitară; Teo Pop / keyb ; Lucian Nagy / saxofon; Petre Ionuțescu / trompetă; Joe Gaspar / voce, muzicuță

 

“Muzica e un limbaj universal. Prin mesaj, emoție și vibrație pozitivă, muzica poate ajuta, poate bucura. Poate vindeca. De aici a pornit proiectul meu, de a organiza un concert caritabil pentru copii, în care să invit muzicieni  timișoreni  de marcă, din muzica clasică, jazz, blues și rock. Când i-am cunoscut pe oamenii minunați din  Asociația ”Little People” am avut convingerea că erau cei pe care îi căutam.  Și că prin muzica noastră îi putem ajuta pe copiii bolnavi de cancer”, explică Mirela Iacob.

Evenimentul se desfășoară sub egida Asociației nonguvernamentale DOREMI PENTRU COPII.

Biletele la concertul “ROUTE 44” pot fi achiziționate la Librăriile Cărturești de pe str. Mercy și din Iulius Mall Timișoara, începând cu ziua de marți, 9 aprilie, iar înainte de concert vor fi puse în vânzare la Sala ”Vidu”. Prețul biletului este de 25 lei.

Se pot încheia contracte de sponsorizare, iar donațiile vor fi făcute în contul Asociației Doremi pentru copiii

IBAN RO61 INGB 0000 9999 0229 7840 (cu specificarea CONCERT).

Banii strânși vor ajunge la Asociația Little People pentru a achiziționa echipament medical și medicamente necesare copiilor afectați de această boală cruntă.


Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus