Te afli aici: Acasa » Educaţie » Consiliul National al Elevilor felicita si sustine olimpicii Romaniei

Consiliul National al Elevilor felicita si sustine olimpicii Romaniei

Consiliul Naţional al Elevilor (CNE), structura reprezentativă a elevilor din învăţământul preuniversitar din România, felicită elevii care au participat la toate etapele olimpiadelor şcolare din acest an şi le urează succes elevilor care fac parte din loturile naţionale ale României, în cadrul etapelor internaţionale ale olimpiadelor.
Rezultatele obţinute de elevii care au participat la etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare confirmă potenţialul generaţiei de elevi care parcurg în prezent învăţământul preuniversitar din România.
Consiliul Naţional al Elevilor sprijină şi încurajează participarea la olimpiadele şi concursurile şcolare, pe care le consideră metode de dezvoltare personală pentru elevii care iau parte la acestea.
Totodată, CNE felicită şi susţine elevii care s-au calificat la etapele internaţionale ale olimpiadelor. Reprezentanţii elevilor îi consideră pe aceştia modele de devotament în domeniul pe care l-au ales şi în cadrul căruia au obţinut performanţe.
Consiliul Naţional al Elevilor îşi manifestă disponibilitatea de a contribui permanent la îmbunătăţirea sistemului educaţional românesc, în calitate de organism consultativ al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus