Te afli aici: Acasa » Educaţie » Cum devii un parinte mai bun, ajutat de Supernanny

Cum devii un parinte mai bun, ajutat de Supernanny

 

Campania Un părinte mai bun, coordonată de Asociația pentru formare și dezvoltare continuă, revine la Timișoara (Hotel Angellis, str. Divizia 9 Cavalerie, 21 A), cu două seminarii susținute de Irina Petrea, cunoscutul psiholog din emisiunile TV Supernanny, Copii contra părinți, Cei 7 ani de acasă.

Astfel, miercuri, 26 februarie, de la ora 17, timp de trei ore, părinții, bunicii, bonele, dascălii, asistenții maternali își pot clarifica probleme legate de tema Educația începe din fragedă copilărie (adaptarea la grădiniță, socializarea, impactul relațiilor familiale asupra sănătății și dezvoltării copiilor, importanța jocului în evoluția psihosocială a copilului).

Joi, 27 februarie, de la ora 17, pe durata de trei ore, publicul țintit pe Dezvoltarea emoțională a copiilor va afla căror sentimente și trăiri nu le poate răspunde adecvat copilul, dar și care sunt măsurile imediate de prevenire și/sau remediere a devierii comportamentale a acestuia.

Printre benificiile participării la seminarii, organizatorii  amintesc: descoperirea unui parentaj eficient, creșterea stimei de sine a părintelui, dar și a copilului, explorarea căilor de comunicare reală părinte/dascăl- copil, metode de înțelegere a personalității copilului, întru îmbunătățirea relației cu el, interpretarea comportamentului nedorit și conversia acestuia spre pozitiv.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus