Te afli aici: Acasa » National » Distractie Zumba pentru un scop caritabil

Distractie Zumba pentru un scop caritabil

 

 

Toți iubitorii de dans, muzică și mișcare în aer liber sunt așteptați sâmbătă, 29 iunie 2013, de la ora 18:00, la cea mai tare sesiune de Zumba, sub coordonarea cunoscutului instructor Mihai Negru.

Evenimentul se va desfășura în faţa scenei din Piaţa Unirii și va fi dedicat strângerii de fonduri pentru ajutorarea animalelor fără adăpost. Participanții vor fi așteptați cu premii surpriză și chiar o degustare de produse.

Inițiatorul și coordonatorul evenimentului este Mihai Negru, instructor Zumba® Fitness si Bokwa Fitness (www.mikeplay.ro)

Persoanele care doresc să contribuie pentru ajutorarea animalelor fără stăpân vor putea dona orice sumă în urna Asociației Pet Hope Timișoara, beneficiara evenimentului inițiat de instructorul Mihai Negru. Nu există o sumă minimă, fiecare poate dona atât cât își permite. Prin bunăvoința organizatorilor, întreaga sumă colectată va fi direcționată către activitățile Pet Hope Timișoara.

Organizatorii s-ar bucura să vadă cât mai multe tricouri cu animăluțe, dar cel mai important este să purtați haine lejere, în care să vă simțiți confortabil și care să vă permită să țineți pasul cu distracția Zumba.


În numele animalelor, Pet Hope mulțumește echipei de organizatori și lui Mike în mod special, pentru un eveniment care ne onorează și ne ajută enorm în activitatea depusă pentru protecția sufletelor necuvântătoare.

 

 

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus