Te afli aici: Acasa » Timp Liber » DIVERTISMENT / Tower Heist la Cinema City Timişoara

DIVERTISMENT / Tower Heist la Cinema City Timişoara

DIVERTISMENT / Tower Heist la Cinema City Timişoara

Jaf… la turnul mare / Tower Heist, film comic de acțiune în stil hollywoodian, din 11 noiembrie la cinema. Ben Stiller şi Eddie Murphy sunt protagoniştii acestei comedii despre nişte simpli angajați la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se răzbună pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii.

 

De mai mult de 10 ani, Josh Kovacs (Stiller) e managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuinţe din New York City. Maniac al supravegherii angajaţilor, și nu numai, nu-i scăpa nimic din ce se petrece acolo. În cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al clădirii stă Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finanțelor, acum arestat la domiciliu după ce a fost prins că a furat două miliarde din banii investitorilor.

 

Cei mai loviţi de escrocheria lui sunt, evident, angajații complexului, care au lăsat pe mâna lui administrarea fondului lor de pensii. În doar câteva zile Arthur e posibil să dispară şi să scape cu mâinile curate din ceea ce el consideră a fi “crima perfecta”. Aşa că e grabă mare pentru angajați să-şi pună în aplicare marele lor plan: vor să fure ceea ce ei sunt convinși că se ascunde în apartamentului lui Arthur, și anume… banii lor. Nefiind hoţi de profesie, au nevoie de unul care se pricepe, totuşi. Dar singurul pe care îl găsesc e doar un pungaș de doi bani – Slide (Murphy). Deşi amatori într-ale jafului, angajații sunt, însă, foarte buni la ceva: cunosc că pe propriul buzunar clădirea.

 

Tower Heist (2011) Official HD Trailer

 

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus