Te afli aici: Acasa » Mediu & Agricultură » E.ON sprijina si in acest an initiativa Directiilor Silvice pentru protejarea mediului inconjurator

E.ON sprijina si in acest an initiativa Directiilor Silvice pentru protejarea mediului inconjurator

E.ON sprijina si in acest an initiativa Directiilor Silvice pentru protejarea mediului inconjurator

În cadrul campaniei ecologice din acest an, desfăşurată timp de o săptămână în 11 oraşe din aria de activitate a Grupului E.ON, au fost plantaţi 13.000 de arbori şi arbuşti pe o suprafaţă de 4 hectare. O acţiune similară, cu implicarea voluntarilor E.ON, a avut loc în urmă cu un an în în municipiile Cluj–Napoca, Sibiu, Reşiţa şi Baia Mare şi în comuna Aroneanu din judeţul Iaşi.

Implicarea voluntarilor E.ON alături de partenerii săi tradiţionali în proiectele de protejare a mediului înconjurător: Direcţiile Silvice, Inspectoratele Şcolare şi Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a devenit deja o constantă a politicii de responsabilitate corporatistă a Grupului E.ON.

Astfel, în săptămâna 2-6 aprilie a.c., cu sprijinul specialiştilor silvicultori peste 200 de voluntari E.ON au participat, alături de circa 270 elevi şi 90 reprezentanţi ISU, la acţiuni susţinute de plantare de arbori şi arbuşti în Sibiu, Timişoara, Botoşani, Mediaş, Iaşi, Reşiţa, Cluj Napoca, Alba Iulia, Baia Mare, şi Arad şi Luduş.

Bilanţul acestor acţiuni este încurajator, pe parcursul acestei săptămâni fiind plantaţi circa 13.000 de arbori şi arbuşti, suprafaţa împădurită depăşind 4 hectare.

Credem cu tărie în necesitatea acestor acţiuni şi considerăm că un mediu înconjurător cât mai verde înseamnă sănătate pentru noi şi pentru generaţiile viitoare.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus