Te afli aici: Acasa » Educaţie » Editia a doua a caravanei “Family Olympics”

Editia a doua a caravanei “Family Olympics”

Asociaţia 11even în parteneriat cu E.ON România și Asociația Little People România organizează ediția a doua a caravanei “Family Olympics”, serie de evenimente care se vor desfăşura în perioada 19 mai – 23 iunie 2013, în următoarele orașe: Sibiu, Cluj Napoca, Iași, Timișoara și Tg. Mureș.

Family Olympics este un festival al sportului și al competiției în comunitate, ce conține o serie de spații integrate, happening-uri și evenimente sportive. În aceste spații, participanții au la dispoziție o serie de jocuri și concursuri, pot să se implice în diverse tipuri de provocări sportive și de strângere de fonduri, sau pur și simplu, pot să petreacă câteva ore relaxându-se împreună cu prietenii și familia.

Primul obiectiv al campaniei Family Olympics 2013 este încurajarea unui număr cât mai mare de persoane și în mod special încurajarea copiilor, tinerilor și a persoanelor sedentare sa facă mișcare împreună. Cel de-al doilea obiectiv important este susținerea organizării taberei “Temerarii”, destinată copiilor si tinerilor supraviețuitori ai cancerului din România, tabără organizată de Asociația Little People. “Ne propunem să strângem 100.000 lei, pentru a oferi șansa unui număr de peste 160 de copii și tineri supraviețuitori ai cancerului din România să ia parte la ediția din acest an a Taberei ‘Temerarii”. organizată vara aceasta de Asociația Little People. Totodată, vrem să mobilizăm zeci de mii de oameni să iasă din casă, să alerge, să inoate, să facă flotări, să ia parte la competiții distractive, să se bucure și să concureze împreună”, declară Ovidiu Neamțu, inițiator al campaniei Family Olympics.

Agenda evenimentelor Family Olympics 2013 este următoarea: Sibiu 19 – 25 mai, Cluj Napoca 27 mai – 2 iunie, Iași 3-9 iunie, Timișoara 10-16 iunie, Tg. Mureș 17-23 iunie. Caravana se desfășoară anul acesta sub sloganul: “Alege, participă, susține!”. În fiecare oraș, participanții pot să aleagă între 3 secțiuni: “Școală, familie, prieteni”, “Individual si echipe” și “Companii”. În cadrul secțiunii “Școală, familie, prieteni” vom desfășura o serie de competiții în 16 gradinițe și școli generale din fiecare oraș, vom organiza cupe de Bubble Fotbal pentru liceeni si studenți, vom pune la dispoziție spații integrate de jocuri și concursuri, pentru toți cei care doresc să facă mișcare. În cadrul secțiunii “Individual si echipe” avem 3 evenimente, în fiecare oraș, organizate împreună cu participanți, echipe si susținători, care doresc să sprijine organizarea Taberei “Temerarii 2013”. Astfel, în fiecare oraș vom alerga, vom înota și vom face flotări pentru temerari. Și angajații din companii, care doresc să susțină Tabara “Temerarii” și să se relaxeze făcând mișcare după orele de program, vor beneficia de competiții, special organizate pentru ei.

Cei care doresc să participe la evenimentele Family Olympics pot să viziteze site-ul www.familyolympics.ro, sau pagina noastră de Facebook www.facebook.com/familyolympics şi să ia mai multe informații. Pentru cei care doresc să participe și să susțină cauza promovată, există posibilitatea să aleagă una sau mai multe activitați, să completeze un formular de înscriere și să formeze un grup de susținători.

Caravana Family Olympics 2013 este organizată de Asociația 11even din Cluj Napoca, în colaborare cu Asociația Little People. Partenerul principal al campaniei este E.ON Romania. Evenimentele se desfăşoară cu sprijinul Consiliilor Locale și al Inspectoratelor şcolare judeţene.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus