Te afli aici: Acasa » Educaţie » EDUCAȚIE / Expoziţii în spiritul CREArTIV timişorean (Foto)

EDUCAȚIE / Expoziţii în spiritul CREArTIV timişorean (Foto)

EDUCAȚIE / Expoziţii în spiritul CREArTIV timişorean (Foto)

Atelierul CREArTIV, coordonat de artiştii plastici Florin Avram şi Viorica Stănculescu, la Şcoala cu cls. I-VIII Nr. 30, din Timişoara, expune în două locuri creaţiile reprezentative ale celor aproape 100 de participanţi la cursurile de pictură, modelaj, arte decorative, din perioada 2010-2011.
Lucrările copiilor (5-14 ani) vor apărea, sub genericul „CREArTIV la joacă”, la Atelierul de Urbanism al Primăriei Timişoara, iar lucrările tinerilor (peste 14 ani), sub titlul „CREArTIV în Timişoara”, vor fi dăruite privirilor la Centrul de Informare Turistică, al Primăriei Timişoara de pe strada Alba Iulia nr. 2.
Vernisajul care acordă prioritate celor mici, va avea loc la Atelierul de Urbanism al Primăriei Tmişoara, în 27 septembrie 2011, la ora 19. Expoziţiile pot fi vizitate în perioada 26 septembrie – 8 octombrie 2011.
Până la 1 octombrie 2011, Atelierul CREArTIV aşteaptă şi alţi artişti în devenire, să se înscrie la cursurile sale de arte plastice, pe site-ul www.wix.com/florin_avram/art/despre -noi sau la telefonul 0726774902.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus