Te afli aici: Acasa » Educaţie » EDUCAȚIE / Teatrul Iulia vă invită la curs

EDUCAȚIE / Teatrul Iulia vă invită la curs

EDUCAȚIE / Teatrul Iulia vă invită la curs

Bucuroși de numărul considerabil de copii dornici să-și petreacă timpul liber într-un ambient plăcut și educațional, Teatrul Iulia demarează două cursuri.
Primul CURS DE DESEN “ATELIERUL COPIILOR” se adresează celor doritori pentru dezvoltarea creativității și imaginației copiilor prin pictură, desen și modelaj cât și însușirea mijloacelor de limbaj plastic (culori, linie, pată etc). De-a lungul întâlnirilor se vor organiza expoziții cu lucrări ale celor mici. Pentru un rezultat eficient este recomandat ca durata cursului să fie de trei luni. Programul propus pentru acest curs este: luni – miercuri, între orele 18-19. Prețul cursului este de 150 lei/lună.
Al doilea CURS “MICUL PĂPUȘAR” ajută dezvoltarea gândirii, simțului critic, simțului estetic ale copiilor prin confecționarea de păpuși din diferite materiale, învățarea de a mânui păpușile realizate și crearea unui decor adecvat piesei de teatru propuse. Finalizarea cursului este prezentarea unei piese de teatru pentru copii, piesa jucată de copii în decorul realizat de ei, manevrând propriile păpuși.
Programul propus pentru acest curs este: luni – miercuri, între orele 16,30 – 17,30. Prețul cursului este de 180 lei/lună.
Toate materialele necesare ambelor cursuri sunt asigurate de organizatori.
De asemenea, sunt așteptați copii între 5 și 14 ani și la cursurile de dans și chitară. Formarea grupelor se va face în funcție de vârstă, în data de 3 octombrie, iar prima oră este gratuită la fiecare curs.
Înscrierile se fac la sediul teatrului, în Piața Maria din Timișoara, telefonic: 0729-962.503 sau 0256/201.990 sau la e-mail: contact@artclubiulia.ro sau artclubiulia@yahoo.com.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus