Te afli aici: Acasa » Show biz » Evenimentul SymPhoenix, readus la Timisoara

Evenimentul SymPhoenix, readus la Timisoara

In preajma Craciunului, evenimentul “SymPhoenix” – Timisoara, concept dezvoltat la inceputul anilor 90, se intoarce acasa !

Phoenix alaturi de Momentum Orchestra si Corul Momentum readuc proiectul SymPhoenix la Timisoara, in 21 decembrie (Sala Constantin Jude, orele 20).

Spectacolul isi propune evidentierea unei legaturi deosebit exprimata muzical intre ethno-rock-ul care a transformat proiectul Phoenix in unicat, intre muzica bruta cu adanci radacini in folclorul arhaic romanesc interpretata prin mijloace moderne, pe de o parte, si caldura muzicii clasice, pe de alta parte.

Alaturi de formatia Phoenix si de orchestra simfonica, sub bagheta dirijorului Vlad Mateescu, vor urca pe scena invitatii Adrian Naidin, Cristina Kiseleff si Tavi Colen.

(Biletele se gasesc pe MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Opera Romana din Timisoara si in ziua spectacolului la Sala Constantin Jude. Pretul biletelor este de 100 lei (categoria 1), 75 lei (categoria 2) si 50 lei (categoria 3). Biletele din categoria 1 vor fi insotite de un CD cadou din partea formatiei Phoenix !

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus