Te afli aici: Acasa » Sport » Fotbalistii de la Auto, invinsi de baschetbalistii de la BC Timisoara

Fotbalistii de la Auto, invinsi de baschetbalistii de la BC Timisoara

Fotbalistii de la Auto, invinsi de baschetbalistii de la BC Timisoara

Marţi pe terenul echipei Auto din Freidorf s-a jucat deja tradiţionalul meci de fotbal între jucătorii echipei de baschet BC Timişoara şi fotbaliştii de la Auto. De data aceasta, s-a impus echipa baschetbaliştilor cu 2-1.

De la BC Timişoara au fost prezenţi doar jucătorii români, dar şi membrii ai staff-ului, completaţi de fotbalistul Paul Codrea sau Miroslav Giuchici. Golurile pentru echipa baschetbaliştilor au fost reuşite de fostul fotbalist şi actual manager al echipei, Ilie Triţoiu şi Dragoş Andrei. De la Auto a înscris Avădanei.

E mai greu când nu joci foarte mult timp şi revii pe teren. Avem echipă bună, cu câţiva jucători care joacă foarte bine. Zlatko Jovanovic şi Ivan Siriscevic erau foarte buni la fotbal în sală, a declarat preşedintele clubului Leontin de Maio.

Am încercat pe final o foarfece, dar mi-am rupt spatele. Mi-a plăcut fotbalul, am jucat când m-am apucat de sport. Înainte să rămân la baschet, le-am încercat pe toate. Pălti este cel mai bun, are o tehnică desăvârşită, îl moşteneşte pe tatăl său, a declarat Dragoş Andrei.

Dan Păltinişanu a demonstrat că nu este întâmplător băiatul fostei glorii a Politehnicii. Mă bucur că a devenit o tradiţie să jucăm cu băieţii de la Auto în fiecare vară. Am avut şi invitaţi de marcă, fotbalişti de marcă ce ne-au ajutat să câştigăm. Suntem în vacanţă şi ne-a prins bine alergarea. Toţi din echipa câştigătoare am fost MVP-uri, băieţii de la auto trebuie să mai muncească a declarat Dan Păltinişanu.

A mai jucat că băieţii, ne cunoaştem deja pentru că e al doilea an consecutiv. Păltinişanu a avut cea mai bună tehnică, a avut execuţii spectaculoase, iar ca angajament, toţi ceilalţi, a declarat Paul Codrea.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus