Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Gastronomie » GASTROFEST 2012

GASTROFEST 2012


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu Asociaţia Naţională de Gastronomie România anunță premiera expozițională GASTROFEST care se va desfășura în perioada 23 – 25 noiembrie 2012, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Deși este la prima ediție, GASTROFEST a reușit să trezească interesul a peste 50 de expozanți, atât din țară cât și din străinătate: Ungaria și Serbia.

Prin integrarea expoziției în proiectul “LINKing businesses with environment friendly technologies, products and services”- “Parteneriate între furnizorii de tehnologii, produse și servicii care protejează mediul”, manifestarea se bucură de prezența a 10 firme din Ungaria care vor expune atât produse cât și echipamente și soluții în domeniu.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România (2007-2013) și derulat de CCIA Timiș în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Județului Csongrad.

Deasemenea, Camera Economică Regională Zrenjanin – partener din 1995 al CCIA Timiș și membru al Asociației Camerelor de Comerț din Banatul Istoric va fi prezentă în expoziție cu 5 firme care vor expune într-un stand comun oferta de produse și servicii din regiune.

În cadrul expoziției, CCIA Timiș prin Centrul Enterprise Europe Network organizează în data de 23 noiembrie 2012, între orele 13.30-15.30, în Sala Timiș a CRAFT un parteneriat de afaceri româno-maghiar în domeniul gastronomiei. Cele 10 firme maghiare participante oferă produse și servicii în sectoarele: echipamente, accesorii și utilaje pentru HORECA; produse fără gluten și produse pentru diabetici; semințe de grâu, ovăz și soia; fructe cultivate în sistem bio (nectar, gem, sirop); materii prime pentru industria alimentară; condimente, legume uscate, produse alimentare consevate; produse alimentare specifice sectorului HORECA; servicii de consultanță pentru producătorii de produse alimentare.

Participarea la parteneriatul de afaceri este gratuită.

Pe toată perioada evenimentului, organizatorii și partenerii oferă atât publicului profesionist cât și publicului larg un bogat program conex: prezentări de firmă, degustări de produse, gastroshow-uri susţinute de maeștrii bucătari, concursuri gastronomice, lansări de carte, momente surpriză.

Publicul vizitator se va bucura de prezența invitatului special CHEF CEZAR și al maestrului de ceremonii UICA MIHAI.

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc în data de 23 noiembrie 2012, la ora 11:00.

Orarul de vizitare a expozitiei este: vineri – duminică, între orele 10.00 – 20.00.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus