Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Gastronomie » GASTRONOMIE / Piept de curcan cu mango

GASTRONOMIE / Piept de curcan cu mango

GASTRONOMIE / Piept de curcan cu mango

Ingrediente:

 

 

1 piept de curcan

2 mango

4 linguri sos de roșii

2 roșii

2 linguri ulei de floarea-soarelui

1 ardei iute

2 fire ceapă verde

2 linguri zahăr

 

 

Mod de preparare:

 

Tocăm mărunt ardeiul iute. Curățăm mangoul de coajă, îndepărtăm sâmburele și tăiem cuburi pulpa fructului.

 

Tăiem pieptul de curcan fâșii. Încingem 2 linguri de ulei de floarea-soarelui într-o tigaie de teflon și prăjim fâșiile de curcan timp de 7-8 minute.

 

Adăugăm sucul de roșii, zahărul și roșia feliată subțire. Lăsăm pe foc încă 10 minute.

 

Punem ardeiul iute, cuburile de mango și ceapă verde. Mai lăsăm pe foc 5 minute și servim cald.

 

4 porții

Timp de preparare: 30 minute

 

 

 

POFTĂ BUNĂ !!!

 

Lasati un comentariu

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus