Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Gastronomie » Bucataria internationala » GASTRONOMIE/Cartofi franțuzești la cuptor

GASTRONOMIE/Cartofi franțuzești la cuptor

GASTRONOMIE/Cartofi franțuzești la cuptor

Ingrediente: cartofi, smântână, ouă fierte, cașcaval

Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă, se curăță și se taie rondele. Se fierb ouăle (tari), se taie rondele. Se așează apoi în straturi (într-o tavă sau vas termoizolant), un strat de cartofi, unul de smântână, unul de ouă fierte. Stratul de sus trebuie să fie de cartofi și se toarnă smântână deasupra. După preferință, la fiecare strat se poate adăuga cașcaval. Se pune la cuptor până se rumenește.

Mod de servire: Acest preparat este mai bun fierbinte, dar poate fi servit și rece. Poftă bună!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus