Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Gastronomie » GASTRONOMIE/Supă de ţelină şi cartofi

GASTRONOMIE/Supă de ţelină şi cartofi

GASTRONOMIE/Supă de ţelină şi cartofi

 

Ingrediente:
400 g ţelină, 500 g cartofi, 50 g margarină, 1 pahar smântână, 250 g brânză telemea, sare, piper, pătrunjel

Mod de preparare
Se taie cartofii şi ţelina în cubuleţe mici, se pun într-o cratiţă cu margarină topită. După ce s-au aurit, se toarnă apă caldă atât cât să le acopere şi se lasă să fiarbă înăbuşit câteva clocote. Se mai adaugă apă fiartă în care s-a bătut smântâna, sarea, piperul şi felii subţiri de brânză.

Mod de servire

Se presară pătrunjel tocat şi se serveşte fierbinte. Poftă bună!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus