Te afli aici: Acasa » Administratie » Ingerii galbeni amendati din nou

Ingerii galbeni amendati din nou

Săptămâna trecută, societatea care a fost de fapt vizată prin hotărârea de consiliu local a primit prima sancţiune pentru blocarea unei maşini în parcarea unui supermarket, iar ulterior au urmat încă trei amenzi pentru Îngerii Galbeni. „Poliția Locală Timișoara a aplicat, în aceste zile, un număr de patru sancțiuni contravenționale, fiecare de câte 2.000 de lei, pentru societatea Îngerii Galbeni Asigurări SRL, cu sediul în Giarmata, în baza HCL 146/2014, pentru că a blocat și ridicat autoturismele mai multor cetățeni în locații precum strada Miresei, Calea Șagului, Arieș, din parcările unor societăți sau centre comerciale”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara, precizând că numărul reclamaţiilor este în creştere şi că aşteaptă în continuare sesizări de la persoanele care se consideră păgubite.

Vă reamintim că, prin HCL 146 din 2014, s-a interzis blocarea, ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor de alte unităţi cu excepţia celor autorizate de Primăria Municipiului Timişoara și s-a interzis depozitarea vehiculelor ridicate în alte spaţii decât cele aprobate de către municipalitate.

Toate centrele comerciale au obligaţia să deschidă parcările pentru clienţii acestora sau să controleze accesul prin bariere. Reprezentanţii societăţilor au obligaţia de a înştiinţa clienţii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferită pentru parcarea vehiculelor clienţilor, precum şi sancţiunile în caz de neconformare. Nerespectarea prevederilor se sancţionează cu amendă de la 2.000 la 2.500 de lei.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus