Te afli aici: Acasa » Cultura » Amintiri asomate » Nepotelul dragostei

Nepotelul dragostei

Preşedintele Caliciei, de azi, de ieri, sau de mâine, a ajuns la omeneasca dragoste de a-şi dori un nepoţel. Ce om, ajuns la apogeul vârstei a treia, nu îşi doreşte oare un nepot? O nepoată?

Ce nu ştie preşedintele Caliciei, este că Excelenţa sa are deja un nepot. MeReU. MeReU, indiferent de numele preşedintelui, de numele nepoţelului, MeReU, preşedintele are un nepot. Numele nepotului preşedintelui este MeReU. Aşa cum preşedintele, MeReU, ca să ajungă preşedinte, face o plăcere mare de tot Marelui Licurici, şi mai miciilor lui sateliţi. MeReU. Care Mare Licurici, nu este nicio noutate, este carne de iubire vie a Marelui Licurici Iubeu. Altfel, nu am mai fi toţi iubei, şi planeta noastră nu ar mai fi condusă după legile iubirii, ci, cine ştie, Doamne Fereşte!, după legile celor care deţin supremaţia militară, şi financiară ( să scuipăm în sân de trei ori, ca buni iubei ).

Iubeii aceştia, precum preşedintele Caliciei, marele lui licurici, sateliţii lui, G8, sau ONU,  Marile Uniuni Iubee, sau Marele Licurici Iubeu,  nu au nicio putere, în afară de slăbiciunea, iar nu puterea – dragostei. Sunt mereu minoritari în faţa puterilor covârşitoare ale răului, precum grupul celor 77 de sate nealiniate. Sunt pline de aceste sate, şi ideile lor dictatoriale, jurnalele pe sticlă şi  buletinele lor de ştiri! MeReU, numai ele. MeReU, numai aceste forţe imense, antiiubee, care au malefica vocaţie de a distruge, cu arsenalele lor militare, cu bombele lor financiare, timizii ghiocei ai dragostei iubee. Şi atunci, să nu înţelegem mica iubeiadă, şi micii lor artizani, precum şeful de stat Calic, marele Licurici, marii lui sateliţi, marele licurici iubeu, marile uniuni iubee, care îşi doresc, MeReU, MeReU, doar atât… un copil. Un nepoţel. Un mic urmaş. Al dragostei  lor. Pentru tot ce este mai uman pe acest pământ.

Nu pentru  resurse naturale.  Pentru  minereuri. Nu pentru arsenale militare. Nu pentru mari jocuri financiare. Nu pentru putere. Nu pentru conducerea mondială a acestui pământ. Nu pentru bani.

Vedeţi, ar fi inuman să nu înţelegem că iubeii, în marea lor dragoste, au nevoie de lideri. Lideri iubei. Că liderii apar, şi mor. Şi în locul lor, apar, MeReU, alţi lideri. Ar fi o încântare să fie tot atât de iubitori. Din exces de putere, iubirea lor pentru oameni, şi slăbiciunile lor, este tot mai mare. Inteligenta, tot mai desăvârşită. Mai rafinată. Lanţurile informatice iubee, ca ochiurile plasei de ţânţari, tot mai strânse asupra supuşilor  iubei. Şi suspuşilor lor.  Şi serviciilor iubee care îi ascultă cu dragoste, şi milosârdie, tot mai supra-veghetoare în iubire.

Sunt sincer, îngrijorat. Până acum am iubit cum s-a nimerit. Pe unde şi cum am apucat. Să vedeţi însă grile de iubire. Calificative. Stas-uri şi standarde de iubire. De neatins. De neegalat. Iubirile WRTSCMRDFT. Sau TGLMBCA. Sau RQSMLOU. Derivate din legile de securitate şi antitero GFRTYZA. Iubirea ca un BGTRSDB. Iubirea ca un ZDACPRT. Din GRTYJPK. Pentru fiecare din acestea, şi infinite GBE1DM44TU, puteţi citi întreaga documentaţie pe siteurile FGDSURWGTZXBVDQKJ. Sau HGDRJGDBVXZ.

Aş dori să închei, dar nu pot. MeReU, nu pot. Nu mă lasă dragostea. Credeţi MeReU în dragoste. Căci MeReU, e  dragoste. „Căci dacă dragoste nu e, nimic nu e…”

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus