Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » NewYorker: Furturile reprezinta cea mai mare problema pe care o avem in Romania

NewYorker: Furturile reprezinta cea mai mare problema pe care o avem in Romania

Furturile de produse din magazine reprezinta cea mai mare problema cu care se confrunta NewYorker Romania si totodata un fenomen care afecteaza toate companiile din industria de textile, apreciaza Mihai Sindrilaru, directorul general al retailerului de imbracaminte. “Furturile din magazine sunt cea mai mare problema a noastra, dar si in general a tuturor producatorilor de textile din Romania, precum si a retailerilor”, a declarat Sindrilaru, citat de Mediafax. “Incercam sa stopam cat putem, prin diferite sisteme de securitate sau prin diverse metode. Incercam sa introducem cat mai multe, ca sa fim cat mai putin atinsi. Ideea este ca se fura mult in Romania si nu doar la NewYorker, se fura din orice magazin, inclusiv din supermarketuri”, a mai spus acesta. NewYorker detine in Romania 16 magazine, cel mai recent fiind deschis vineri in centrul comercial Unirea din Bucuresti, in urma unei investitii de un milion de euro. Compania va mai deschide la sfarsitul lunii noiembrie un magazin cu o suprafata de 660 metri patrati in Drobeta-Turnu-Severin. Potrivit acestuia, majoritatea furturilor au ca scop valorificarea bunurilor. “Fura marfa ca sa o vanda, sunt foarte putini care fura pentru uzul personal. De exemplu, daca bagi in geanta 20 de perechi de jeans e normal ca nu le iei ca sa le porti in urmatorii 10 ani”, a adaugat reprezentantul NewYorker.
De la inceputul anului, NewYorker a inaugurat alte patru magazine in Baia-Mare, Arad, Timisoara si Bucuresti. Retailerul mai detine magazine in Cluj-Napoca, Sibiu, Bacau, Focsani si Braila.
Grupul german NewYorker, din care face parte filiala locala, detine o retea formata din aproximariv 850 de magazine in 30 de tari, si are in plan inaugurarea a inca 100 de unitati in 2011. Compania a incheiat anul fiscal 2009 cu o cifra de afaceri de peste 1,6 miliarde de euro si estimeaza pentru acest an o crestere la aproximativ 1,7 miliarde de euro.

Sursa: dailybusiness.ro

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus