Te afli aici: Acasa » Auto » Noul Passat: confort, eleganta si consum redus

Noul Passat: confort, eleganta si consum redus

Noul Passat ofera mai mult din toate: mai mult confort, mai multa placere de a conduce, mai mult caracter. Capacitatea sa de a face fata provocarilor cotidiene este exceptionala, atat pentru incitanta viata de familie, cat si pentru viata profesionala. Interiorul elegant cu dotarile de calitate superioara este creat pentru a va face sa va simtiti bine, indiferent de traseul parcurs.

Aparitia sa este stralucitoare: noul Passat convinge prin detalii rafinate, precum ornamentele cromate ale hayonului, ramele elegante ale farurilor principale si ale proiectoarelor de ceata si suplele oglinzi exterioare. Grila marcanta a radiatorului cu ornamentele cromate pe lamele ii subliniaza proportiile dinamice. Un design pur si simplu incantator.

Confortul se simte imediat ce intrati in masina: scaunele fata ergonomice, la cerere cu reglaje electrice in 12 directii, va ofera confort excelent, cu precadere pentru distante mai lungi. Plimbati-va in liniste privirea.

Trapa panoramica rabatabila, disponibila optional, confera o atmosfera foarte deosebita in noul Passat Variant, creand o senzatie similara unui cabriolet.

Spatiu cat vedeti cu ochii: portbagajul spatios al noului Passat Variant este remarcabil. Pentru obiecte fragile, de exemplu, puteti sa dispuneti de compartimente de depozitare suplimentare in spatiul pentru roata de rezerva, comandand pachetul optional de separatoare pentru portbagaj. Pachetul optional de management al bagajului va ofera, in plus, posibilitatea de a transporta in siguranta obiecte mai grele, in portbagajul posterior, cu ajutorul podelei mobile a portbagajului.

Noul Passat este exceptional de silentios, multumita sticlei cu izolare acustica foarte performante: aceasta contribuie in mod semnificativ la confortul deplasarilor. Iar cu display-ul multifunctional color “Premium”, oferit ca dotare optionala, toate informatiile importante sunt pozitionate in raza dumneavoastra vizuala, astfel incat va puteti dedica relaxat traficului. Incepand cu linia de echipare Comfortline, asistentul (inclus in dotarea standard) de detectare a nivelului de oboseala va recomanda o pauza atunci cand este nevoie.

Noul Passat nu arata doar bine, ci este si inteligent: multumita tehnologiei care stabileste noi standarde in domeniu, precum functia automata de reglare a distantei ACC cu sistemul de monitorizare a zonei invecinate “Front Assist”. Functia integrata de franare de urgenta “City” este o dotare noua, care supravegheaza cu ajutorul unui senzor radar traficul care se deplaseaza in fata si ajuta la evitarea eficace a accidentelor prin impact din spate.

Protejarea mediului, poate fi atat de simpla, fara sa fiti nevoit sa renuntati la nimic: noul Passat cu BlueMotion Technology impresioneaza prin consumul de combustibil foarte redus, in conditiile placerii nelimitate de a conduce. Aceasta este posibil multumita tehnologiei inteligente, precum cea standard de recuperare a energie de franare si a sistemului Start-Stop care este oferit in echiparea standard a tuturor motoarelor TDI, dar nu in ultimul rand si multumita dumneavoastra, in masura in care respectati recomandarile sistemului care va indica cea mai economica treapta de viteza.

Sursa: banisiafaceri.ro

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus