Te afli aici: Acasa » Show biz » Noul single Mark – Orasul de pe Bega

Noul single Mark – Orasul de pe Bega

 

Hip- Hop de Timisoara este seria lansata in anul 2006 sub productia lui George Hora la Studio 66. Proiectul revine in atentia publicului cu o nouă piesa, al șaselea material, Orașul de pe Bega. Versurile si interpretarea sunt semnate Mark, membru al familiei Studio 66, inca de la inceputul proiectului.

George Hora a urmărit tot procesul creativ, de la inregistrare, mix, master, producție și editare video. Videoclipul este filmat binenteles la Timisoara, iar pentru negativ s-a ales remixul DJ Slink pentru piesa Sail a trupei indie rock Awolnation. Așadar ascultam un single plin de potențial, în care versurile inteligente, punch line-urile și elementele electronice se îmbibă unele în altele și se completează reciproc.

Colaborarea și totodată prietenia lui Mark cu George Hora a dat viață multor piese foarte bune, single-uri precum O viata sau Alba ca zapada dar si numeroase colaborari.

Mark este alaturi de George Hora si in noul single Eu Pot ce urmeaza sa fie lansat in scurt timp. Pana acum teaser-ul a starnit valuri de curiozitate, dar pana atunci nu ramane decat sa dati un play, un like si un share daca va place Orasul de pe Bega!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus