Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICĂ / În coaliţie se discută despre indexarea pensiilor în raport cu inflaţia

POLITICĂ / În coaliţie se discută despre indexarea pensiilor în raport cu inflaţia

POLITICĂ / În coaliţie se discută despre indexarea pensiilor în raport cu inflaţia

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat joi că în coaliţie se discută despre o eventuală indexare a pensiilor cu inflaţia, precum şi despre o posibilă mărire a salariilor bugetarilor în funcţie de evoluţiile economice.

În acest moment, la nivelul coaliţiei se discută indexarea pensiilor cu inflaţia, deci, practic, o creştere a lor, precum şi mărirea salariilor pentru bugetari. Şi este o preocupare reală a coaliţiei în acest sens, dintr-un singur motiv, şi anume veniturile pensionarilor şi ale bugetarilor sunt dramatic de mici, a precizat Sorin Frunzăverde, într-o conferinţă de presă.

În opinia acestuia, previziunile economice nu sunt clare în prezent şi nimeni nu ştie la această dată ce va însemna o nouă escaladare a crizei la nivel internaţional şi dacă ea se va întâmpla. Totodată, acesta a exclus o eventuală impozitare a pensiilor.
Nu ştiu cine a lansat acest zvon, dar nu este adevărat. Cine a lansat un asemenea zvon nu este, cu siguranţă, o autoritate la capitolul politic, indiferent de ce funcţie are în Parlament, a susţinut Sorin Frunzăverde.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus