Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICĂ / Ion Iliescu: Nenorocirea e că Geoană şi-a tăiat singur craca de sub picioare

POLITICĂ / Ion Iliescu: Nenorocirea e că Geoană şi-a tăiat singur craca de sub picioare

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni că preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi-a tăiat singur “craca de sub picioare”, prin faptul că a avut nişte ieşiri publice care au fost dincolo de relaţia firească cu partidul.

Ştiţi care e problema? Nenorocirea e că Geoană singur şi-a tăiat craca de sub picioare, ieşirile lui publice sunt dincolo de relaţia firească cu partidul din care face parte. Ieşirile lui la rampă, ieri conferinţă de presă, ştia că va fi Comisia, l-a contestat pe preşedintele Comisiei, a cerut revocarea lui, adică toate aceste jocuri sunt nefireşti. (…)
Asta a fost obiecţiunea de bază acum un an când s-a pus în discuţie excluderea lui din partid. Eu atunci m-am opus excluderii, şi toţi îmi reproşează acum că nu s-a luat măsura la timp. A fost o suspendare, nu a tras învăţăminte din treaba aceasta, ce să-i fac? Asta-i viaţa!, a spus Iliescu, la finalul Biroul Permanent Naţional al PSD.

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis luni, în unanimitate, să susţină excluderea lui Mircea Geoană din partid, a anunţat preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus