Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICĂ / Moțiunea Căldura care îngheaţă România: regimul Băsescu-Boc a fost respinsă

POLITICĂ / Moțiunea Căldura care îngheaţă România: regimul Băsescu-Boc a fost respinsă

POLITICĂ / Moțiunea Căldura care îngheaţă România: regimul Băsescu-Boc a fost respinsă

Senatul a respins moţiunea Căldura care îngheaţă România: regimul Băsescu-Boc, iniţiată de USL.
În favoarea moţiunii au votat 66 de senatorii, iar împotriva sa au fost 62 de voturi plus o abţinere. Pentru a trece, moţiunea avea nevoie de 69 de voturi în favoare.
Liderii grupurilor senatoriale ale opoziţiei au susţinut, luni, după ce moţiunea simplă Căldura care îngheaţă România: regimul Băsescu-Boc, respinsă, a întrunit totuşi un vot majoritar din partea parlamentarilor PSD şi PNL, că puterea a pierdut majoritatea în acestă Cameră legislativă.
Liderul grupului PNL, Puiu Haşotti, a subliniat că, în urma votului secret, s-a dovedit că opoziţia este majoritară în Senat.
La rândul său, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, le-a spus colegilor senatori de la putere că este amar gustul pierderii. O să vă obişnuiţi cu el. O să fie din ce în ce mai amar şi din ce în ce mai des. (?) Semnalul acesta nu vă îngrijorează. E un semnal, totuşi, a atenţionat social-democratul.
Votul de astăzi, dacă nu poate fi altceva, e un semnal puternic că nu aveţi dreptate, e un semnal pe care opoziţia l-a adresat celor care cu disperare se uită astăzi la noi să vadă dacă putem să facem ceva pentru ei, a afirmat Sârbu.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus