Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICA / Nicolae Robu îi răspunde lui Adrian Orza în privinţa finanţării lui Poli

POLITICA / Nicolae Robu îi răspunde lui Adrian Orza în privinţa finanţării lui Poli

POLITICA / Nicolae Robu îi răspunde lui Adrian Orza în privinţa finanţării lui Poli

Senatorul liberal a fost deranjat de poziţia viceprimarului Adrian Orza care îl acuză că se foloseşte de Poli drept vehicul electoral. Robu spune că tocmai contracandidaţii săi fac acest lucru, iar el a avut mereu aceeaşi poziţie de-a lungul timpului.

Nicolae Robu spune că nu a avut o atitudine belicoasă faţă de autorităţi în momentul în care a pledat pentru continuarea finanţării lui Poli. Senatorul a subliniat că a avut o poziţie constantă de-a lungul timpul faţă de clubul alb-violet. Nu am încercat niciodată să-mi fac capital electoral din pasiunea mea pentru fotbal şi dragostea pentru Politehnica Timişoara! Dimpotrivă, spre deosebire de alţii, eu sunt exact acelaşi, atât în privinţa fotbalului, cât şi în oricare alta, acum, la trei ani după ce am intrat în politică, cu cel de dinaintea respectivului moment, la fel cum am rămas acelaşi de pe vremea când eram simplu cadru didactic şi după ce am devenit prorector şi apoi rector al Politehnicii, respectiv senator al României, se arată într-un comunicat trimis de liderul liberal.

Robu spune că liderii celorlalte partide că au ales să îşi schimbe atitudine faţă de Poli tocmai din motive electorale. Senatorul spune că este de acord cu managementul sportiv al lui Marian Iancu, dar nu şi cu modul în care bucureşteanul a gestionat clubul din punct de vedere financiar. Necazul este, însă, următorul: în prag electoral, unii au ajuns la concluzia că nu dă bine să aprobi alocarea de fonduri pentru o echipă de divizia B, mai ales când în fruntea ei se află Marian Iancu! Dă mult mai bine să vorbeşti despre nevoia de bani la spitale, grădiniţe, drumuri, etc. Şi, bineînţeles, la eternele găuri negre ale Timişoarei, numite RATT şi COLTERM, tolerate cu suflet mare, ca atare (de ce oare, de ce oare?)!, se arată în acelaşi comunicat. Rectorul Politehnicii atrage atenţia că nu cred că Gheorghe Ciuhandu nu a ştiut cum au fost cheltuiţi banii de la Poli, iar dacă chiar aşa a fost, situaţia este foarte gravă şi cineva ar trebui să răspundă.

Comentarii (1)

  • Robu= Primarul Timisoarei

    Felicit pe domnul Profesor,Rector, Senator si Viitor Primar pentru faptul ca este consecvent si lupta pentru lucrurile in care crede!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus