Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICA / Nicolae Robu îi urează La mulţi ani regelui Mihai

POLITICA / Nicolae Robu îi urează La mulţi ani regelui Mihai

POLITICA / Nicolae Robu îi urează La mulţi ani regelui Mihai

Regele Mihai I al României împlineşte astăzi 90 de ani. Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu  i-a trimis regelui un mesaj prin care îi urează “La mulţi ani!” şi îi mulţumeşte pentru tot ce a făcut pentru România în anii săi de domnie.

Cu ocazia împlinirii de către Majestatea Sa Regele Mihai I al României a venerabilei vârste de 90 de ani, îmi face o deosebită plăcere să-i urez multă sănătate, pace în suflet, bucurie și putere și să rămână același om destoinic, solemn, impecabil – adevărat model de om de stat, demn de urmat oricând de poporul său, este mesajul senatorului pentru rege. Nicolae Robu este de părere că Regele Mihai a luat o decizie bună când a ales să întoarcă armele împotriva aliaţilor fascişti, decizie care a scurtat războiul cu şase luni şi a evitat pierdea a alte sute de vieţi omeneşti.

Comentarii (1)

  • anonim

    Singura solutie pentru tara asta este monarhia! De ce sa fim condusi de catre conducatori votati de o majoritate analfabeta care merge la vot? Mai bine sa fim condusi de catre oameni care de mici invata cum se conduce o tara! Traiasca regele ! La Multi Ani Majestate!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus