Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICA / Noua Republică Timiş îşi formulează identitatea

POLITICA / Noua Republică Timiş îşi formulează identitatea

Ne revine onoarea să vă informăm că Noua Republică Timiş, alături de celelalte organizaţii locale şi naţionale, îşi exprimă de acum identitatea, oficial, şi printr-un document care să ne poziţioneze politic în raport cu principalele repere naţionale: Manualul de identitate. Acesta sperăm să ajute la o identificare corectă a mesajului nostru axiologic, pe o scenă politică caracterizată de încercări disperate de alianţe false, conjuncturale şi nedoctrinare.

 

Îngrijoraţi de câştigarea temporară a încrederii unui electorat dezamăgit de actuala clasă politică şi de o amnezie ulterioară reciprocă de 4 ani, mesajul nostru clar şi unanim exprimat în acest document sperăm să câştige încrederea celor dezamăgiţi dar neresemnaţi din ţară şi diaspora în oferta unei mişcări nealiniate politic şi ideologic la fostul FSN, Noua Republică.

 

Conştienţi fiind de începutul luptei pentru câştigarea votului democratic al concetăţenilor de către partidele care şi-au dovedit falimentul politic, Noua Republică doreşte o construcţie naţională solidă, bazată pe valorile dreptei doctrinare veritabile. Ieşirea din politica creionată de 22 de ani pe coordonatele PARTIDE – ELECTORAT – PUTERE şi repunerea ei pe criteriile CETĂŢEAN – PROIECTE – VIITOR, constituie premisele unei schimbări reale a societăţii româneşti şi posibilitatea coagulării unei voinţe civice şi politice prin care „să ne luăm ţara înapoi”.

 

Vă invităm să ne cunoaşteţi valorile, năzuinţele şi poziţionările, pentru o bună cunoaştere a ofertei mişcării NOUA REPUBLICĂ, aşa cum este ea exprimată în Manualul de identitate, pe care vi-l punem la dispoziţie, pentru informare publică, în ataşament.

Mişcarea prinde rădăcini

Andrei Vacaru

coordonator Noua Republica Timis

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus