Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICĂ / Ponta nu și-ar lăsa locul liber decât dacă este Antonescu să-l păzească

POLITICĂ / Ponta nu și-ar lăsa locul liber decât dacă este Antonescu să-l păzească

POLITICĂ / Ponta nu și-ar lăsa locul liber decât dacă este Antonescu să-l păzească

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a comentat, joi, că nu şi-ar lăsa scaunul liber decât dacă i-l poate păzi liderul PNL Crin Antonescu, comentând, totodată, că trebuie să ştii pe cine să te bazezi.
Remarca lui Ponta a survenit după un episod cu primarul general, Sorin Oprescu, şi liderul femeilor PSD, Rovana Plumb. În momentul în care Plumb se afla la microfon, iar locul pe care se afla era liber, a ajuns la reuniunea USL primarul Sorin Oprescu, care s-a aşezat în locul acesteia. La finalul discursului lui Plumb, deputatul PSD, Carmen Moldovan, care coordona luările de cuvânt, a comentat că în partid trebuie să ai grijă când te ridici, că altfel te trezeşti că ţi-a ocupat altcineva locul.

În acest context, preşedintele PSD, Victor Ponta, a comentat în debutul discursului său că ar încredere doar în Crin Antonescu. Nu mi-aş lăsa locul liber decât dacă este Crin Antonescu să-l păzească, în altcineva nu am încredere. Şi eu îi voi păzi locul când va lua el cuvântul, trebuie să ştim pe cine ne bazăm, nu?, a spus Ponta.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus