Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICĂ / Primarul Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat demisia din toate funcţiile deţinute în PC

POLITICĂ / Primarul Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat demisia din toate funcţiile deţinute în PC

POLITICĂ / Primarul Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat demisia din toate funcţiile deţinute în PC

Primarul Cristian Popescu Piedone, prim-vicepreşedinte al PC, a anunţat, vineri, că demisionează din toate funcţiile deţinute în cadrul acestui partid, rămânând doar membru. El a spus, într-un comunicat de presă, că îşi va achita în continuare cotizaţia de membru la zi.

Totodată, consider necesară convocarea Congresului extraordinar al PC în maximum 30 de zile de la data prezentei mele demisii pentru a da posibilitatea tuturor preşedinţilor de filiale din ţară să îşi exprime punctul de vedere în ceea ce priveşte viitorul partidului, cât şi de a alege o nouă conducere, a spus primarul Popescu Piedone.
El a arătat, cu această ocazie, că în cadrul congresului îşi va anunţa intenţia de a candida la preşedinţia partidului, pentru a resuscita şi sprijini evoluţia doctrinară cât şi pentru a conferi pe deplin partidului locul pe care el consideră că îl merită şi îl poate obţine prin propriile forţe pe eşichierul politic românesc.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus