Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICĂ / Sulfina Barbu trebuie să citească legile să vadă că PDL fură în cazul ajutoarelor sociale

POLITICĂ / Sulfina Barbu trebuie să citească legile să vadă că PDL fură în cazul ajutoarelor sociale

POLITICĂ / Sulfina Barbu trebuie să citească legile să vadă că PDL fură în cazul ajutoarelor sociale

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a declarat duminică despre ministrul Muncii, Sulfina Barbu, ar trebui să citească mai întâi legile pentru a vedea că de fapt PDL “fură” în ceea ce priveşte ajutoarele sociale.

Cred că doamnei Sulfina Barbu nu i s-a uscat cerneala pe numirea de la minister şi nu a reuşit să ia contact cu toate problemele ministerului. Mai acum vreo două luni un alt ministru celebru în acest minister, pentru că deşi este un minister important văd că numai pricepuţi vin pe acolo, a afirmat că primarii PSD fură ajutoare sociale uitând că acest Guvern a modificat legea privind ajutoarele sociale şi aceste ajutoare nu se mai plătesc de primării şi consiliile locale, ci de direcţiile judeţene de muncă şi agenţiile de plăţi în domeniul social. Doamna Sulfina Barbu prima dată să citească legile şi apoi să vadă cine fură. Da, fură dânşii pentru că toţi banii sunt la dânşii, sunt ordinatori de credite. PDL face plăţi şi la ajutoare de încălzire, la cele sociale şi la cele pentru persoane cu handicap, a susţinut Mircea Duşa.
El a precizat că în cazul în care cei care sunt prinşi că “fură” ministrul Muncii ar trebui să ia măsuri şi să-i dea pe mâna organelor abilitate. Social-democratul a adăugat că Sulfina Barbu ar trebui să critice puterea pentru că nu vine la şedinţele de plen de la Senat. Sulfina Barbu când se gândeşte să certe pe cineva ar trebui să-şi certe colegii ei pentru că nu vin la muncă. PDL, UDMR şi UNPR au majoritatea în Senat şi pot să-şi treacă orice lege prin camera superioară. (…) Opoziţia vine la lucru şi de aceea blochează ca încă o dată Guvernul să taie dreptul la viaţă al românilor, a afirmat Duşa.
Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a afirmat duminică, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul PDL, că motivul pentru care Opoziţia blochează la Senat legea asistenţei sociale este legat de muşamalizarea şi continuarea furtului din banii publici pentru asistenţă socială, arătând că USL se joacă cu credibilitatea externă şi stabilitatea financiară a României.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus