Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICĂ / Teodor Baconschi – PDL trebuie să fie un partid popular, susţinut de România care lucrează

POLITICĂ / Teodor Baconschi – PDL trebuie să fie un partid popular, susţinut de România care lucrează

POLITICĂ / Teodor Baconschi – PDL trebuie să fie un partid popular, susţinut de România care lucrează

PDL trebuie să fie un partid de centru-dreapta, popular şi susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte, pentru a avea succes în următoarele confruntări electorale, a afirmat sâmbătă, la Piteşti, vicepreşedintele democrat-liberal Teodor Baconschi.                                                                Aprecierea a fost făcută în contextul constituirii comisiilor de specialitate ale PDL, despre care Baconschi a spus că reflectă respectul democrat-liberalilor pentru competenţă şi dorinţa de deschidere către societatea civilă.
În aceste comisii nu intră militanţi de tip clasic, ci mai cu seamă competenţe, personalităţi. (…) Este extrem de important pentru victoria noastră de la anul să fim cât mai aproape de aceşti oameni, în dialog nesimulat şi permanent cu ei, să le preluăm agenda şi în acelaşi timp să ne poziţionăm pe eşichierul politic ca principal partid de centru-dreapta, partid popular în ambele sensuri ale cuvântului, din punct de vedere doctrinar şi în acelaşi timp susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte, a declarat vicepreşedintele PDL.
Teodor Baconschi a participat sâmbătă, la Piteşti, la şedinţa de constituire a Comisiei de justiţie, drepturi cetăţeneşti şi relaţii externe a PDL.
Singurul candidat la funcţia de preşedinte al comisiei a fost liderul PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei.

Sursa: mediafax

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus