Te afli aici: Acasa » Politica » POLITICĂ / Vasile Blaga crede că dacă PSD cere revocarea lui Mircea Geoană, PDL va vota

POLITICĂ / Vasile Blaga crede că dacă PSD cere revocarea lui Mircea Geoană, PDL va vota

POLITICĂ / Vasile Blaga crede că dacă PSD cere revocarea lui Mircea Geoană, PDL va vota

Senatorul PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri, că democrat-liberalii vor vota o eventuală cerere a PSD de revocare din funcţia de preşedinte al Senatului a lui Mircea Geoană.

Nu am discutat cu PSD, nu avem ce să discutăm. Bineînţeles că noi avem multe reproşuri să-i facem dlui Mircea Geoană pentru modul în care a condus şedinţele Senatului. Dacă dânşii respectă regulamentul şi vin cu cererea de revocare, puteţi fi convinşi că noi votăm cererea. Nu ştiu cum va proceda PSD, este problema celor din partid, dar, după câte am văzut şi eu, declaraţia dlui Ponta de aseară, cred că cel puţin dânsul va merge mai departe, a adăugat Blaga.

În ceea ce priveşte nominalizarea sa de către secretarul general al PDL Ioan Oltean pentru a prelua şefia Senatului, fostul ministru de Interne a spus că multe dintre ideile acestuia sunt neinspirate. Dl Oltean are multe idei neinspirate. Ar trebui să aştepte şi să nu vândă pielea ursului din pădure, a completat Vasile Blaga.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus