Te afli aici: Acasa » Show biz » Prietena premierului sarb lanseaza o noua piesa alaturi de timisoreanul Geo Da Silva

Prietena premierului sarb lanseaza o noua piesa alaturi de timisoreanul Geo Da Silva

Weekendul trecut la Timisoara s-au pus bazele unui nou proiect international sub egida celebrei case de discuri spaniole Blanco y Negro. La Florin Pop-Magda in studio a ajuns artista de origine sarba Didi pentru a inregistra vocea pentru noua sa piesa alaturi de Lumia Brothers – intitulata Love in the Air. Didi, pe numele real Dijana Jankovic, s-a nascut in 22 iulie 1988 si inca de mica a visat la celebritate si o cariera in muzica, ambitie care e trasatura in familie, sora ei fiind celebra tenismena Jelena Jankovic. Dijana si-a inceput cariera muzicala in 2010, castigand concursul Vrnjackabanja Banja cu cantecul “Strong”. Au urmat cantece precum “I Love You Again”, “Maximum My” sau “Ballerina”.

Ultimul proiect, care implica si colaborarea cu timisorenii de la Massive Studio si Lumia Brothers, va beneficia de un videoclip filmat in totalitate la Beograd, capitala Serbiei, cu un buget impresionant, captand inca de pe acum atentia televiziunilor de profil din spatiu ex-iugoslav. Numele melodiei este “Love in the Air”, iar din primele inregistrari pe care le-am ascultat ale piesei, promite sa ajunga un hit in spatiul est-european.

Blanco y Negro Music – labelul spaniol si unul din liderii europeni in muzica si productii muzicale a semnat deja un precontract pentru lansarea proiectului sarboaicei alaturi de timisoreni. Un motiv in plus pentru succesul garantat al noii piese al Dijanei Jankovicieste si faptul ca frumoasa sarboaica este fashion icon si recent a anuntat deschiderea unei linii de imbracaminte, care va avea magazine in tari europene precum Italia, Austria si bineinteles, Serbia si Croatia.

Dijana este recunoscatoare carierei sale si statutului pe care il are, spunand ca datorita lui, a reusit sa cunoasca si sa se imprieteneasca cu un numar impresionant de oameni – de la celebritati pana la oameni politici, actori si diversi oameni cu influenta in spatiul balcanic. Premierul iugoslav o considera pe Dijana Iankovici o prietena apropiata de familie, luand deseori masa in compania ei.

Proiectul Lumia Brothers este creat si sustinut de timisoreanul Geo Da Silva alaturi de italianul Jack Mazzoni. Ambii sunt impresariati de Blanco y Negro Music, formand un duo cu peste 40 de milioane de vizualizari pe youtube.com

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus