Te afli aici: Acasa » Show biz » Prima colaborare Kamelia feat Doc Slim

Prima colaborare Kamelia feat Doc Slim

Fresh new R&B Remix

Kamelia a simţit că are nevoie de puţină savoare R&B si l-a invitat pe  Doc Slim sa realizeze impreuna remixul piesei Break it down, lansată cu ocazia aniversării a 100 000 de fani pe pagina de Facebook, in luna noiembrie.
Doc Slim este unul dintre cei mai originali debutanti in muzica romaneasca din 2012, si a acceptat cu plăcere provocarea, mai ales ca atat Kamelia cat si George Hora sunt printre artistii cei mai apreciati de catre el.

Cum s-a nascut ideea unui remix? Ne spune chiar Kamelia: “Cand am lansat piesa Break it down, DOC a fost foarte entuziasmat, si s-a indragostit pe loc de “beat-ul” ei. Spunea ca este mai “aproape de sufletul lui”. Astfel cand m-am gandit la un remix pentru piesa am stiut ca DOC Slim va fi cel mai potrivit pentru asta. De la idee pana la realizare timpul a fost scurt deoarece atmosfera din studio a fost foarte creativa si relaxata.”

Doc Slim a lansat primul single Move your body in luna noiembrie si acum pregateste proiecte noi ce vor aduce un suflu proaspat de R&B in muzica romaneasca.

Kamelia şi Doc Slim se află la prima colaborare, dar după cum merg lucrurile, s-ar putea să nu fie  ultima.

Remixul piesei Break it Down a fost realizat de catre George Hora la Sudio 66.
“A fost unul dintre cele mai înalte niveluri de profesionalism pe care le-am văzut în industrie. Experienţa a fost pe cât de intensă, pe atât de relaxantă. Kamelia şi George Hora m-au inspirat să devin un „eu” mai bun”, a declarat Doc Slim.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus