Te afli aici: Acasa » Internațional » Putin le-a spus reprezentantilor UE ca este nemultumit de modul in care decurg negocierile privind eliminarea vizelor

Putin le-a spus reprezentantilor UE ca este nemultumit de modul in care decurg negocierile privind eliminarea vizelor

Putin le-a spus reprezentantilor UE ca este nemultumit de modul in care decurg negocierile privind eliminarea vizelor

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat luni nemulţumirea faţă de modul în care evoluează negocierile privind eliminarea vizelor cu Uniunea Europeană, în deschiderea lucrărilor oficiale ale Summitului Rusia-UE, relatează postul de televiziune Vesti.

Discuţiile oficiale ale celui de-al 29-lea Summit Rusia-UE au început luni în Palatul Constantin de la periferia oraşului Sankt-Petersburg. Delegaţia UE este condusă de preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy şi de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso. Putin le-a comunicat reprezentanţilor de la Bruxelles că este cu neputinţă de realizat un parteneriat autentic între Rusia şi UE cât timp există bariera vizelor în calea contactelor dintre cetăţeni. În altă ordine de idei, liderul de la Kremlin a reiterat că ţara sa va începe, în cursul acestui an, construirea gazoductului South Stream, ce va transporta gaz rusesc spre Europa, ocolind Ucraina.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus