Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Actriţa Lindsay Lohan face progrese

SHOWBIZ / Actriţa Lindsay Lohan face progrese

SHOWBIZ / Actriţa Lindsay Lohan face progrese

Actriţa Lindsay Lohan se află pe drumul cel bun după numeroasele probleme cu legea pe care le-a avut în ultimii ani şi a fost chiar lăudată de judecător, săptămâna trecută, în cursul unei audienţe cu privire la modul în care decurge procesul său de reabilitare, conform starpulse.com.

Vedeta din “Mean Girls”, care s-a întors dintr-o vacanţă în Hawaii marţi noapte, a apărut în faţa judecătorului şi a primit cele mai bune aprecieri pentru progresele făcute. Judecătorul Stephanie Sautner de la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles s-a declarat impresionată de faptul că actriţa şi-a dus la bun sfârşit cele 12 zile de muncă în folosul comunităţii la o morgă din Los Angeles, dar şi de faptul că Lindsay a participat la cinci şedinţe de terapie comportamentală, deşi era obligată de instanţă să participe la doar patru.

Domnişoară Lohan, de această dată chiar v-aţi făcut temele, i-a spus judecătorul actriţei. Lindsay Lohan a fost condamnată la 120 de ore de muncă în serviciul comunităţii şi la o serie de şedinţe de terapie comportamentală pentru că a furat un colier dintr-un magazin de bijuterii la începutul acestui an, în timp ce era deja sub supraveghere după ce în 2007 a fost arestată pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa unor substanţe interzise.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus