Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Actriţa Meryl Streep va primi un Urs de Aur onorific în 2012

SHOWBIZ / Actriţa Meryl Streep va primi un Urs de Aur onorific în 2012

SHOWBIZ / Actriţa Meryl Streep va primi un Urs de Aur onorific în 2012

Actriţa americană Meryl Streep va primi un Urs de Aur onorific, pentru întreaga sa activitate cinematografică, cu ocazia Festivalului de Film de la Berlin din 2012, ce se va derula în perioada 9 – 19 februarie, au anunţat luni organizatorii, transmite AFP.

Meryl Streep, care a jucat în mai mult de 40 de filme, este una dintre actriţele cele mai talentate din istoria cinematografiei şi a interpretat o gamă variată de roluri. În cariera sa a obţinut numeroase premii şi nominalizări, printre care un record de 16 nominalizări la premiile Oscar, conform comunicatului organizatorilor Berlinalei. Celebra actriţă a câştigat de două ori premiul Oscar şi de şapte ori Globul de Aur din 18 nominalizări.

Noi ne bucurăm că putem premia un star internaţional şi un artist extraordinar aşa cum este Meryl Streep cu Ursul de Aur. Talentul său are multiple faţete care îi permit să interpreteze cu uşurinţă un rol dramatic sau unul de comedie, a precizat directorul Berlinalei, Dieter Kosslick, citat în comunicat. Actriţa va intra în posesia premiului la data de 14 ianuarie cu ocazia prezentării ultimului său film, “The Iron Lady”, în care interpretează rolul premierului britanic Margaret Thatcher.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus