Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Angelina Jolie favorită într-o colaborare cu regizorul spaniol Pedro Almodovar

SHOWBIZ / Angelina Jolie favorită într-o colaborare cu regizorul spaniol Pedro Almodovar

SHOWBIZ / Angelina Jolie favorită într-o colaborare cu regizorul spaniol Pedro Almodovar

O viitoare colaborare între actriţa americană, Angelina Jolie şi regizorul spaniol, Pedro Almodovar, pare să se contureze, relatează Associated Press.
Cei doi au participat sâmbătă la un seminar care a avut loc la Teatrul Egiptean de la Holywood, unde regizorii filmelor nominalizate la Globul de Aur pentru cele mai bune pelicule într-o limbă străină au discutat despre competiţia din acest an.

Angelina Jolie a spus oarecum în glumă unui reporter că este supărată pe Almodovar pentru că acesta nu i-a oferit încă un rol în filmele sale. Mă aflu aici pentru că nu mi-ai dat niciodată un rol, i s-a adresat ea lui Almodovar. Nu-ţi face griji, vom stabili acest lucru acum, cu siguranţă, a răspuns Almodovar puţin bulversat. Aşadar, într-o zi, atunci când toate aceste camere vor pleca, vom face un film împreună, a replicat Angelina.

Printre filmele nominalizate la ediţia din acest an a Globului de Aur se numără thrillerul psihologic ‘The Skin I Live In’, regizat de Pedro Almodovar şi pelicula ‘In the Land of Blood and Honey’ regizată de Angelina Jolie. Acest din urmă film se evocă istoria unei femei musulmane şi a unui sârb care au o relaţie amoroasă înaintea izbucnirii războiului din fosta Iugoslavie, dar cărora acest conflict urma să le schimbe în mod radical destinele.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus