Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Bono insinuează că U2 s-ar putea dizolva în 2012

SHOWBIZ / Bono insinuează că U2 s-ar putea dizolva în 2012

SHOWBIZ / Bono insinuează că U2 s-ar putea dizolva în 2012

Liderul grupului irlandez U2, Bono, a insinuat că formaţia rock, una dintre cele mai populare începând din anii ’80, s-ar putea dizolva în 2012, informează joi Efe.

Într-un interviu acordat revistei ‘Rolling Stone’, cântăreţul a exprimat îndoieli cu privire la continuitatea formaţiei înfiinţate în 1976, care de 35 de ani înregistrează succese.
Este destul de probabil să fim ascultaţi anul viitor, dar tot atât de posibil este să nu fim, a spus Bono (Paul David Hewson), care a dezvăluit totodată că formaţia are foarte multe cântece noi.
Bono şi-a exprimat intenţia de a se dedica familiei: Vreau să fiu cu copiii mei şi cu soţia mea şi să dispar cu iPod-ul meu, unele cărţi şi o chitară acustică.
Potrivit cântăreţului, comentariile sale despre viitorul formaţiei, care a vândut peste 100 de milioane de discuri, are şase albume care au atins numărul 1 pe lista succeselor în SUA şi alte nouă în Marea Britanie, nu au fost prea bine primite de ceilalţi membri ai U2: Larry Mullen, The Edge şi Adam Clayton, care i-au cerut să tacă.
Grupul va sărbători 20 de ani de la lansarea albumului Achtung Baby (1991) cu un LP special, disponibil cu începere din 31 octombrie.
Luna trecută, cu prilejul Festivalului de Film de la Toronto, solistul a afirmat că grupul va rămâne unit până la moarte.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus