Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Cântăreţul George Michael la un pas de moarte

SHOWBIZ / Cântăreţul George Michael la un pas de moarte

SHOWBIZ / Cântăreţul George Michael la un pas de moarte

George Michael a povestit cum “aproape a murit” după ce s-a îmbolnăvit grav de pneumonie în timpul primului său turneu pe care l-a organizat în ultimii trei ani.

 

Cu lacrimi în ochi, artistul în vârstă de 48 de ani a declarat că s-a zbătut între viață și moarte timp de câteva săptămâni, drept pentru care le mulțumește doctorilor “din adâncul inimii” sale. În timp ce povestea experiență deosebită prin care a trecut, în fața locuinței sale din Londra, fostul lider al trupei Wham! abia își stăpânea emoțiile – scriu cei de la Sky News.

 

El a descris forma gravă de pneumonie de care a suferit, “streptococcus pneumoniae”, fiind nevoit să se supună și unei operații de traheotomie. “Mă simt minunat. Adică, sunt foarte slăbit, dar mă simt minunat. Aș spune că am fost într-un mare pericol câteva săptămâni, însă totul s-a rezolvat acum” a declarat George Michael, care tocmai a fost externat dintr-un spital dinViena .

 

“Nu am vrut ca fanii mei să se îngrijoreze prea mult și îmi pare foarte rău că nu am putut să întru în contact cu ei până acum, însă chiar nu eram în stare de nimic. Medicii au avut nevoie de trei săptămâni că să mă țină în viață, pur și simplu. Acum pot să spun cu tărie că a fost, de departe, cea mai groaznică lună din viață mea. Sunt în mod clar extrem de norocos că am reușit și, de asemenea, extrem de norocos că am căpătat virusul chiar acolo.. (în Austria, n.red.)

Se pare că spitalul din Austria unde am fost dus este cel mai bun loc din lume pentru așa ceva, așa că nu pot decât să spun că cineva … este de părere că mai am multe de făcut aici, pe pământ.” – a spus George Michael, cunoscut, printre altele, și pentru piesă “Last Christmas” (“Ultimul Crăciun”, în traducere).

 

Artistul și-a început turneul în august, la Praga, și a efectuat 45 de show-uri în 35 de țări, înainte să se îmbolnăvească. El avea programat, de asemenea, un concert în Marea Britanie chiar înainte de Crăciun. El a promis fanilor care și-au cumpărat deja bilete pentru concertele programate că va organiza un alt turneu și și-a manifestat dorința de a cântă și pentru medicii din Austria care l-au ținut “trei săptămâni în viață”.

“Mi-am petrecut ultimele 10 zile, de când m-am trezit și până acum, mulțumind efectiv tuturor celor care mi-au salvat viața – fapt care nu l-am mai făcut niciodată și nici nu vreau să-l mai fac” a mai spus celebrul muzician.

 

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus