Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Celebra trupă rusă de dans modern Todes Ballet vine în România

SHOWBIZ / Celebra trupă rusă de dans modern Todes Ballet vine în România

SHOWBIZ / Celebra trupă rusă de dans modern Todes Ballet vine în România

Condusă de nu mai puţin celebra coregrafă Alla Duhova, trupa de dans modern Todes Ballet este recunoscută la nivel mondial pentru colaborările cu Michael Jackson, Mariah Carey, Ricky Martin, Boyz II Men şi alte vedete internaţionale.

În cei 25 de ani de existenţă Todes a susţinut spectacole cu casa închisă pe scene din întreaga lume, din Rusia până in America şi din Israel până în Coreea de Sud.

Un succes de răsunet a fost şi spectacolul susţinut în această vară în Monaco cu ocazia Sporting Summer Festival Monte Carlo 2011.

Todes Ballet a inclus Romania pe lista tarilor ce vor face parte din turneul de primavara al trupei in 2012.

Spectacolul in premiera va avea loc in Bucuresti, la Sala Palatului, in data de 6 Aprilie, iar biletele vor fi puse in vanzare la jumatatea lunii ianuarie.

Evenimentul este organizat in cadrul unui parteneriat intercultural de catre organizatia non-profit “Alianta pentru Promovarea Romaniei- Romania, Te Iubesc” sub licenta promoterului bulgar Degris Ltd.

Cei doi parteneri au mai colaborat cu succes cu ocazia unei alte premiere pentru Romania, cand in luna noiembrie au organizat la Bucuresti spectacolul trupei de balet georgian Sukhishvili.

Show Ballet TODES

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus