Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Elton John crede că Justin Timberlake e potrivit în rolul său într-un film autobiografic

SHOWBIZ / Elton John crede că Justin Timberlake e potrivit în rolul său într-un film autobiografic

SHOWBIZ / Elton John crede că Justin Timberlake e potrivit în rolul său într-un film autobiografic

Elton John este pe cale de a lucra la un film cu caracter autobiografic şi îl consideră potrivit pe Justin Timberlake ca să interpreteze rolul său, a dezvăluit artistul britanic într-un interviu publicat în ediţia de duminică a cotidianului Los Angeles Times.

Cântăreţul în vârstă de 64 de ani a menţionat că anunţul oficial va fi făcut în scurt timp. Am ales un regizor, nu mai trebuie decât să periem scenariul, a spus el. Lee Hall, care a scris “Billy Elliot”, este autorul scenariului, iar castingul va începe în curând. În ce priveşte actorul care va interpreta personajul său, Elton Jonh a mărturisit: Nu ştiu. Am o listă. Primul pe listă este Justin Timberlake, pentru că deja a interpretat rolul meu în Rocket Man, un videoclip semnat de David LaChapelle, şi a fost superb.

În film vor fi interpetate poate câteva melodii noi, a mai spus el. În film va fi înfăţişată o viaţă suprarealistă, nu apropiată de fapte. Nu vreau să fie un film autobiografic normal, deoarece viaţa mea nu a fost aşa. Artistul britanic, nominalizat la Globul de Aur pentru cântecul său “Hello, Hello” din lung-metrajul de desene animate “Gnomeo&Juliet”, va intra din nou în studio, în scurt timp, pentru un nou album, dar a recunoscut că zilele sale ca superstar au apus. Ştiu asta, o accept şi nu sunt nefericit. Este o altă parte a vieţii mele, iar aceasta îmi oferă libertatea de a compune muzica pe care o vreau, a adăugat el.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus