Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Familia lui Michael Jackson aplaudă condamnarea medicului Conrad Murray

SHOWBIZ / Familia lui Michael Jackson aplaudă condamnarea medicului Conrad Murray

SHOWBIZ / Familia lui Michael Jackson aplaudă condamnarea medicului Conrad Murray

Două dintre surorile lui Michael Jackson, La Toya şi Rebbie au comentat pe marginea condamnării medicului Conrad Murray pentru omucidere involuntară, susţinând că “s-a făcut dreptate”, conform starpulse.com.

Potrivit judecătorului, comportamentul “imprudent” al doctorului reprezintă un risc pentru siguranţa publică şi “detenţia lui este adecvată”. El a refuzat orice posibilitate de eliberare pe cauţiune. După şase săptămâni de proces şi două zile de deliberări, Conrad Murray a fost găsit vinovat de omor prin imprudenţă în unanimitate de juriul Curţii Superioare din Los Angeles, aminteşte AFP. Victoria este a noastră, a anunţat La Toya după proces. Sunt doar fericită că s-a încheiat totul. Nimic nu-l mai poate aduce înapoi pe Michael, dar mă bucur că Murray a fost găsit vinovat, a adăugat şi Rebbie.

La Toya a confirmat că ea este persoana din public care a strigat “da!” în momentul pronunţării verdictului. Cu aceaşi ocazie, părinţii lui Michael, Katherine şi Joe Jackson au dat publicităţii un comunicat: Aşteptăm acest moment de foarte mult timp şi nu ne-am putut opri lacrimile de bucurie în sala de judecată, la pronunţarea verdictului. Chiar dacă nimic nu-l mai poate aduce înapoi pe fiul nostru, măcar ştim că s-a făcut dreptate.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus