Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / George Michael speră că în septembrie va reveni pe scenă

SHOWBIZ / George Michael speră că în septembrie va reveni pe scenă

SHOWBIZ / George Michael speră că în septembrie va reveni pe scenă

George Michael a fost supus unei traheotomii când s-a îmbolnăvit de pneumonie, la sfârşitul anului trecut. Cântăreţul a fost spitalizat în Austria, după ce s-a îmbolnăvit în noiembrie, prima oară în ultimii trei ani, fiind nevoit să-şi întrerupă turneul, ‘Symphonica’, scrie closermag.fr.

Cântăreţul se reface repede şi este acum în vacanţă, fiind bucuros că i se vindecă cicatricele. El mărturiseşte că i-a fost teamă că va semăna cu un personaj dintr-un film de groază. Cicatricea de la traheotomie se vindecă bine la soare. Am vorbit cu doctorii înainte să plec şi mi-au spus că mă refac mai bine decât media; prin urmare, sunt foarte mulţumit, a scris el pe Twitter.

Cântăreţul a mai scris pe pagina de Twitter că speră să-şi termine turneul şi a vorbit despre intenţia de a-l relua de îndată ce-şi va reveni complet. Realist vorbind, corzile mele vocale cred că nu vor fi pregătite până la vară…Aşa că septembrie pare a fi timpul cel mai probabil pentru revenire…Fiţi siguri că voi lucra să îmbunătăţesc spectacolul şi să termin piese noi, a mai scris George Michael pe contul lui Twitter.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus